House Doctor / Om House Doctor

House Doctor believes
everybody deserves
a healthy home

House Doctor giver dig et daglig vitamintilskud
til et smukkere, mere inspirerende og personligt hjem.

Hos House Doctor hjælper vi dig med at finde den rette medicin til din bolig. Uanset patientens tilstand har vi det, der skal til for at skabe en unik og personlig stil i indretningen af hjemmet.

Vores stil er provokerende, personlig og ikke alt for formel. Vi tror på, at tiden er inde til at blande elementerne snarere end at matche dem.

 

Men vi bliver nødt til at advare dig: Produkterne er stærkt vanedannende og kan forårsage let hjertebanken – selv i små doser!

 

 

En familie med kreative gener

House Doctor er en familiedrevet interiørvirksomhed med egen konsultation i Danmark og forhandlere over det meste af verden.

 

Bag virksomheden står tre legesyge søskende – Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. De er alle udstyret med kreative gener og deler en tro på, at smukt boligtilbehør fremmer livsglæden. 

Familietrioen havde i et par år haft succes med at drive en brugskunstforretning. Hurtigt begyndte idéer om nye produkter at presse sig på – og i 2001 var House Doctor født.

 

Med tiden er House Doctor-familien blevet udvidet med endnu flere ildsjæle, der brænder for at udvikle vores brand. På hovedkontoret i Ikast i Midtjylland er godt 100 dedikerede huslæger i dag beskæftigede med at følge tidens strømninger og designe nyt, luksuriøst boligtilbehør til moderne hjem.House Doctor uden grænser 

Alle House Doctors produkter er designet in-house og sælges via et stadigt voksende forhandlernetværk i det meste af Europa, New Zealand, Japan og flere andre lande. Til produktionen håndplukker vi de bedste leverandører fra hele verden. Og vi sikrer os løbende, at der ikke gås på kompromis med den høje kvalitet.


Need a private consultation?
Kontakt os på: House Doctor ApS . Industrivej 29 . DK-7430 Ikast . denmark . P: +45 97 25 27 14 . E: info@housedoctor.dk